Logo for vuggestuen og børnehaven Grønnegården ved Tarm
Praktisk info

Åbningstider på Børnehaven og vuggestuen Grønnegården ved Tarm


Mandag - torsdag 

6.15 - 16.45

Fredag 

6.15 - 15.15


Åbningstiderne bliver løbende reviderede af Forældrebestyrrelsen, afhængig af vores familieres behov. 

vi holder som udgangspunkt lukket i uge 29 og 30 samt mellem jul og nytår.Takster 2024

 

Børnehave 50 timer       2.300

Børnehave 30 timer       1.495

 

Vuggestue 50 timer         3.578

Vuggestue 30 timer         2.505

Velkommen til Grønnegården Tarm.


Om Grønnegården ved Tarm:

Grønnegården er en privat aldersintegreret institution, normeret til 25 børn:                               
6 vuggestuebørn og 19 børnehavebørn.


Grønnegården er beliggende ca. 2 km fra Tarm by på Vestre Kyvlingvej 7A. Vi har til huse i en pavillon på 132 m2, som er placeret på et stykke mark, ejet af Laurids (Lause) Sørensen. Lause er grøntavler, og vi bruger en del tid med børnene på at snakke om, dyrke og tilbedere frugt og grøntsager, så en del af vores pædagogik er ”fra jord til bord”.

På Grønnegården har vi dyrehold. Vi har fisk, høns, kaniner og geder. Sammen med en voksen fodrer og passer to af børnene på skift hver dag dyrene. Dette lærer børnene at tage ansvar for, at andre har det godt. Samtidig oplever vi, at børnene nyder at omgås dyrene.


Og netop ro og ’ned i tempo’ er nogle af Grønnegårdens værdier. Vi vil gerne give det enkelte barn mulighed for en god start på institutionslivet i hjemlige og landlige omgivelser, hvor der er tid, ro og plads til fordybelse og leg og hvor sprog er et vigtigt element.


Vi vægter forældresamarbejdet højt og prioriterer den daglige dialog ved afleveringer/afhentninger. Grønnegården er et hus, hvor nærvær og fællesskabet kommer først, samt et hus hvor alle skal føle sig trygge og velkomne.

 

Måltiderne i Grønnegården:

Vi serverer rugbrød, havregryn, cornflakes, frugt mm. til morgenmad.

Om formiddagen, ca. kl. 8.30 serverer vi hjemmebagte boller.

Middagsmaden består af børnenes medbragte madpakke. Vi har fuld tiltro til, at forældrene smører en sund og næringsrig madpakke til deres barn, og derfor blander vi os ikke i, hvad barnet har med i madpakken. Vi opfordrer dog til, at de yngste børn starter med et stykke rugbrød, når vi spiser.  

Ca.  kl. 14 spiser vi frugt. Alle børn medbringer hver dag et stykke frugt til en fælles skål. De voksne skærer frugterne ud ved bordet, så vi alle kan dele og smage på det. Der tilbydes madpakker.

Sidst på eftermiddagen må barnet finde sin madpakke frem og spise derfra, hvis der er mere tilbage.


Alle medbringer desuden en rygsæk, kurv eller lignende med ekstra tøj til barnets garderobeplads. Derudover er det vigtigt, at barnet hver dag har tøj, fodtøj samt overtøj med passende til vejr og årstid.

 

Vuggestuebørn i Grønnegården:

Der medbringes bleer og barnevogn. Der er mulighed for at lade barnevognen stå, også i weekenderne. 

 

Vi glæder os til at se jer på Grønnegården.

Med venlig hilsen Conny og Maria.


Grønnegården er den lille, nære børnehave. Vi har barnet i fokus og lægger vægt på udvikling gennem leg i frie og trygge rammer, tæt på naturen.


Grønnegården er en vuggestue/børnehave, normeret til 25 børn (0-6 år). Vi bor i landlige omgivelser med køkkenhave, dyr og let adgang til skov.


tarm@groennegaarden.dk